Sponsor

Sponsored by

SOFTWARE PROMOSI KE RIBUAN IKLAN BARIS GRATIS
Mau Promosi gampang? Klik Autosubmit aja, Sekali klik Iklan langsung tersebar tanpa perlu mengunjungi satu persatu, lebih efektif dan efisien dengan harga murah 30ribu/ bulan.
http://www.autosubmit.web.id

WEBHOSTING MURAH HANYA 5RIBU PERAK/ BULAN
WebiiHost.com, didukung server yang handal berkualitas, support pelayanan ramah, Fasilitas Cpanel, fantastico Autoinstaller Wordpress & Joomla.
http://www.webiihost.com

JASA PEMBUATAN WEBSITE MURAH CEPAT & BERKUALITAS
Mau buat website Toko Online/ Perusahaan/ Sekolah/ Pemerintah? website bisnis UKM, dll dengan harga terjangkau dan cepat? Gratis domain Hosting, klik aja Cekasweb.com aja yuk!
http://www.Cekasweb.com

GAMIS SYAR'IE OKI JERSEY KOREA MURAH - BEKASI
Mau belanja baju busana muslim, Gamis syar'ie OKI Murah, kerudung, manset legging murah. Pengiriman Cepat via JNE, dapatkan diskon dan Free ongkir ke Jabodetabek.
http://ummu.biz
Ads by Potter.web.id

Bungsu Bandung - Talak Tilu

20.3.09 2:40 AM Ku Neng Lilis Mayasari
Mana nyeri nyeri nyeri teuing
Ceurik ati ditambelarkeun
Henteu beunang ku di sabaran
Aduh alah ieung tega teh teuing

Indit sore kurunyung geus subuh
Abdi tunduh mukakeun tulak
Batin nyeri ceurik sorangan
Aduh alah ieung tega teh teuing

Nyeri nyeri nyeri
Da moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran
Meungpeung ngora keneh
Meungpeung urang can batian
Pek geura serahkeun talak tilu sakalian
[ http://liriksunda.blogspot.com ]

Nyeri nyeri nyeri
Moal beunang diubaran
Kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran
Meungpeung ngora keneh
Meungpeung urang can batian
Pek geura serahkeun talak tilu sakalian

Henteu butuh lalaki curaling
Boga rasa sok ieu aing
Henteu robah teu eling eling
Aduh alah ieung tega the teuing

2 Response to "Bungsu Bandung - Talak Tilu"

  1. gian Says:

    Punten neng LieZMaya, asana mah lirik lagu nu diserat ku anjeun teh aya nu lepat. Nu didangu ku abdi mah, siga kieu:

    Mana nyeri nyeri nyeri teuing
    Ceurik ati ditambelarkeun
    Henteu beunang ku di sabaran
    Aduh alah ieung tega teh teuing

    Indit sore kurunyung geus subuh
    Abdi tunduh mukakeun tulak
    Batin nyeri ceurik sorangan
    Aduh alah ieung tega teh teuing

    Nyeri nyeri nyeri
    Da moal beunang diubaran
    Kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran
    Meungpeung ngora keneh
    Meungpeung urang can batian
    Pek geura serahkeun talak tilu sakalian

    Nyeri nyeri nyeri
    Moal beunang diubaran
    Kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran
    Meungpeung ngora keneh
    Meungpeung urang can batian
    Pek geura serahkeun talak tilu sakalian

    Henteu butuh lalaki curaling
    Boga rasa sok ieu aing
    Henteu robah teu eling eling
    Aduh alah ieung tega the teuing

  2. Akhid Says:

    uhuy....bagus iki lagune...xixixi

Tutumbuan

Milari Dadali Manting