Sponsored by

SOFTWARE PROMOSI KE RIBUAN IKLAN BARIS GRATIS
Mau Promosi gampang? Klik Autosubmit aja, Sekali klik Iklan langsung tersebar tanpa perlu mengunjungi satu persatu, lebih efektif dan efisien dengan harga murah 30ribu/ bulan.
http://www.autosubmit.web.id

WEBHOSTING MURAH HANYA 5RIBU PERAK/ BULAN
WebiiHost.com, didukung server yang handal berkualitas, support pelayanan ramah, Fasilitas Cpanel, fantastico Autoinstaller Wordpress & Joomla.
http://www.webiihost.com

JASA PEMBUATAN WEBSITE MURAH CEPAT & BERKUALITAS
Mau buat website Toko Online/ Perusahaan/ Sekolah/ Pemerintah? website bisnis UKM, dll dengan harga terjangkau dan cepat? Gratis domain Hosting, klik aja Cekasweb.com aja yuk!
http://www.Cekasweb.com

TOKO ONLINE BAJU BUSANA MUSLIM SYAR'I MURAH
Mau belanja baju busana muslim, kerudung hijab trendy murah, perlengkapan rumah tangga, dll. Pengiriman Cepat via JNE, dapatkan diskon dan Free ongkir ke Jabodetabek.
http://www.Hijab.web.id
Ads by Potter.web.id

Sakur Ngimpi – Haji Darso

9.8.11 7:11 PM Ku Neng Lilis Mayasari

Saprak anjeun ngaleos
Ngabeubeutkeun duriat
Nirup asa nunggelis hate mararingis
Saprak anjeun ninggalkeun
Ngararajet cinta urang
Pikiran baluweng pinuh ku emutan

Sagala rasa kabawa anjeun
Saparo rasa ngilu ka anjeun
Nikmatna hirup leungit teu nyesa
Teuing kamana….
Letah teu mirasa sagala karasa pait
Sare gulang guling hese peureum

[LieZMaya/ Lilis mayasari - Liriksunda.blogspot.com]

Reff:

Kahayang mah ieu teh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang
Tina kasombongan diri
Kahayang mah waktu teh ngulang deui

Sabulan anu katukang
Basa silih keukeupan
Ngahelas kaleungitan
Ngorejat seseblakan

Lieuk euweuh lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan
Ngarep-ngarep sakur ngimpi
Ngarep-ngarep anjeun datang
Tiap detik ngan tatanya
Dimana anjeun

Letah teu mirasa sagala karasa pait
Sare gulang guling hese peureum

Uihan deui kana Reff

8 Response to "Sakur Ngimpi – Haji Darso"

  1. daniel firmansyach christian lefrandt Says:

    sok nyeblak hate ari ngadangu lagu ieu teh,hadeuh...

  2. roy zael Says:

    urang jadun resep heureuy_ edun euy

  3. Anonymous Says:

    "orang jatinangor"

    karasa pisan...
    dikantun nembe 1 dinten,
    sanes sabulan,
    tapi naon anu aya dinu lagu tadi karasa pisan....

    liek eweuh lieuk eweuh,,,
    dimana ajeun....

    sedihhhh....

    nenk,,, kadieu atuh,,,
    aa kangen,,,

  4. Nunuh Says:

    Chord gitarna naon wae ?

  5. Al-yasvi Mardyana Says:

    Urang pisan iye mah
    Raheut jeung RAHEUT

  6. cevy nadt Says:

    mendalam bnget

  7. Lia Mojang Sumedang Says:

    Jadi sedih

  8. Zsazsa Ayu Novita Says:

    ngaheulas kaleungitan, , ,
    ngorejat sesebratan, , , ,

Tutumbuan

Milari Dadali Manting

Loading...