Sponsor

Sponsored by

SOFTWARE PROMOSI KE RIBUAN IKLAN BARIS GRATIS
Mau Promosi gampang? Klik Autosubmit aja, Sekali klik Iklan langsung tersebar tanpa perlu mengunjungi satu persatu, lebih efektif dan efisien dengan harga murah 30ribu/ bulan.
http://www.autosubmit.web.id

WEBHOSTING MURAH HANYA 5RIBU PERAK/ BULAN
WebiiHost.com, didukung server yang handal berkualitas, support pelayanan ramah, Fasilitas Cpanel, fantastico Autoinstaller Wordpress & Joomla.
http://www.webiihost.com

JASA PEMBUATAN WEBSITE MURAH CEPAT & BERKUALITAS
Mau buat website Toko Online/ Perusahaan/ Sekolah/ Pemerintah? website bisnis UKM, dll dengan harga terjangkau dan cepat? Gratis domain Hosting, klik aja Cekasweb.com aja yuk!
http://www.Cekasweb.com

GAMIS SYAR'IE OKI JERSEY KOREA MURAH - BEKASI
Mau belanja baju busana muslim, Gamis syar'ie OKI Murah, kerudung, manset legging murah. Pengiriman Cepat via JNE, dapatkan diskon dan Free ongkir ke Jabodetabek.
http://ummu.biz
Ads by Potter.web.id

Barakatak - Duka Teuing

20.3.09 2:42 AM Ku Neng Lilis Mayasari
Duka teuing kunaon
Mun nempo anu demplon
Teu bisa miceun panon
Sok hayang geura leleson

Duka teuing kunaon
Meuni bun ceuli panon
Noong anu keur ocon
Sok hayang milu ka enggon

Duka teuing kumaha
Meuni asa kabita
Nempo bitis nu geulis
Ngadadak sok panas tiris

Duka teuing palaur
Heureuy jeung anak batur
Ocon diluhur kasur
Katewak di cereg tuur

Duka teuing ceuk saha
Mun hayang ka si eta
Ngomong tong hare hare
Dijamin pasti dibere

Duka teuing ku saha
Da kuring teu rumasa
Can kawin geus eusian
Budakna euweuh bapaan

Duka teuing ku aneh
Siga istri nu sholeh
Aya ku lebar teuing
Sok ngalayab unggal peuting

Duka teuing ku heran
Ngaku masih parawan
Tapi teu kanyahoan
Tos loba nu ngaraosan

0 Response to "Barakatak - Duka Teuing"

Tutumbuan

Milari Dadali Manting