Sponsored by

SOFTWARE PROMOSI KE RIBUAN IKLAN BARIS GRATIS
Mau Promosi gampang? Klik Autosubmit aja, Sekali klik Iklan langsung tersebar tanpa perlu mengunjungi satu persatu, lebih efektif dan efisien dengan harga murah 30ribu/ bulan.
http://www.autosubmit.web.id

WEBHOSTING MURAH HANYA 5RIBU PERAK/ BULAN
WebiiHost.com, didukung server yang handal berkualitas, support pelayanan ramah, Fasilitas Cpanel, fantastico Autoinstaller Wordpress & Joomla.
http://www.webiihost.com

JASA PEMBUATAN WEBSITE MURAH CEPAT & BERKUALITAS
Mau buat website Toko Online/ Perusahaan/ Sekolah/ Pemerintah? website bisnis UKM, dll dengan harga terjangkau dan cepat? Gratis domain Hosting, klik aja Cekasweb.com aja yuk!
http://www.Cekasweb.com

GAMIS SYAR'IE OKI JERSEY KOREA MURAH - BEKASI
Mau belanja baju busana muslim, Gamis syar'ie OKI Murah, kerudung, manset legging murah. Pengiriman Cepat via JNE, dapatkan diskon dan Free ongkir ke Jabodetabek.
http://ummu.biz
Ads by Potter.web.id

Tatalirabi/ Tali rarabi - Tembang Cianjuran

13.6.14 12:05 AM Ku Neng Lilis Mayasari 0 pesen
Ulah rèk pègat tali rarabi

Tètèp Meungkeut Pageuh
Ulah rèk pegat rasa kaheman
nyancang katresna urang dua’an


Ulah rèk pegat, ulah rèk sapat
Janji sa’ati mupusti pasini
Pasang subaya

Tèteup Nganteub dina qolbu


Langgeng Katineung dina jajantung

mugia kasorang seja tinek kanan
kacinta urang kanyaah urang nu dua’an
nyanding katintrim nyandang kaheman


Estu satuhu lana satia salawasna
duriat anu marengan
Kanya’ah anu  karandapan

Tebih Balayi jauh kaceuceub


Anggang kamelang kango salawasna
hareupan urang, udagan urang
Bagja sasarengan  satuhu salamina
Geusan ngajagi tatalirabi

Iko - Wayahna

13.5.14 2:35 AM Ku Neng Lilis Mayasari 0 pesen
Wayahna jengkol deui 2x
wayahna asin deui 2x
wayahna tumis deui 2x

wayahna deungeun sangu sapapoe
suk isuk, jengkol
beurang, asin
ari peuting tumis

wahyana tempe deui 2x
wayahna tahu deui 2x
wayahna endog deui 2x
wayahna deungeun sangu sapapoe

Isuk isuk, tempe
beurang, tahu
ari peuting, endog

REF”
“Barudak ulah ngarungsing, ningali kolot keur pusing,
sok dalahar sa'ayana, wayahna jeung hulu peda
nagara meunang cocoba bencana di mana
anguran loba ngadoa, sing pasrah kana kawasa”

Wayahna, urab deui 2x
wayahna, kangkung deui 2x
wayahna, walu deui 2x

wayahna deungeun sangu sapapoe,
isuk isuk, urab
beurang, kangkung
ari peuting, waluh

Jengkol,, Asin,, Tumis,, Tempe,, Tahu,, Angeun kacang Urab,, Bala kutak.

Tutumbuan

Milari Dadali Manting

Loading...