Sponsor

Sponsored by

SOFTWARE PROMOSI KE RIBUAN IKLAN BARIS GRATIS
Mau Promosi gampang? Klik Autosubmit aja, Sekali klik Iklan langsung tersebar tanpa perlu mengunjungi satu persatu, lebih efektif dan efisien dengan harga murah 30ribu/ bulan.
http://www.autosubmit.web.id

WEBHOSTING MURAH HANYA 5RIBU PERAK/ BULAN
WebiiHost.com, didukung server yang handal berkualitas, support pelayanan ramah, Fasilitas Cpanel, fantastico Autoinstaller Wordpress & Joomla.
http://www.webiihost.com

JASA PEMBUATAN WEBSITE MURAH CEPAT & BERKUALITAS
Mau buat website Toko Online/ Perusahaan/ Sekolah/ Pemerintah? website bisnis UKM, dll dengan harga terjangkau dan cepat? Gratis domain Hosting, klik aja Cekasweb.com aja yuk!
http://www.Cekasweb.com

GAMIS SYAR'IE OKI JERSEY KOREA MURAH - BEKASI
Mau belanja baju busana muslim, Gamis syar'ie OKI Murah, kerudung, manset legging murah. Pengiriman Cepat via JNE, dapatkan diskon dan Free ongkir ke Jabodetabek.
http://ummu.biz
Ads by Potter.web.id

Beurit

30.7.09 9:49 AM Ku Neng Lilis Mayasari
ari nu ngaranna beurit
loba jelema nu rujit
hirup di susukan
sagala di gorogotan
ti mimiti kue bolu
nepi ka sapatu butut
beurit beurit
ari na ngaranna beurit
loba jelema nu rujit
da puguh biang penyakit
komo deui beurit kota
kasebut beurit nyakola
galakna kabina-bina
tara ningali sasaha
hirupna di jero kantor
daharna nu kotor kotor
kajeun dahar duit jadah
asal tempat gawe basah
gaji ti kantor disebut teu cukup
tunjangan ti kantor disebut teu cukup
sagala anu ti kantor kabeh disebut teu cukup
beurit nu boga jabatan maraceuh siga nu edan
ceunah mah nyiar sampingan
meungpeung aya kasempetan
di PLN
di Depnaker
di Pertamina
Di Kantor Pajak
di TELKOM
Di PDAM
ampir di kabeh jawatan aya beurit
nepi di sakola sakola aya beurit
eta meuruen nu disebut mafia pendidikan teh
atuh kudu ku saha nya ngaloporkeun kalakuan
beurit siga kitu teh
ari sanyaho kuring mah
salah sahiji nu di pikasieun ku beurit teh
nya ucing
tapi sanyaho kuring deui
kungsi aya kajadian ti heula
aya beurit bangor
dilaporkeun ka ucing
kalahkah diantepkan
beurit na ge teu ditegor tegor acan
ceuk beja mah
ucing oge ayeuna mah geus teu bisa nyarek
beurit bangor
da unggal bulan atawa unggal tahun
si beurit sok mere bagian ka ucing tea!
Wah hese geus kieu mah
kuring oge bingung kudu kumaha
da geuning kanyataannya
beurit jeung ucing geus sarua balalangor.

0 Response to "Beurit"

Tutumbuan

Milari Dadali Manting