Sponsor

Sponsored by

SOFTWARE PROMOSI KE RIBUAN IKLAN BARIS GRATIS
Mau Promosi gampang? Klik Autosubmit aja, Sekali klik Iklan langsung tersebar tanpa perlu mengunjungi satu persatu, lebih efektif dan efisien dengan harga murah 30ribu/ bulan.
http://www.autosubmit.web.id

WEBHOSTING MURAH HANYA 5RIBU PERAK/ BULAN
WebiiHost.com, didukung server yang handal berkualitas, support pelayanan ramah, Fasilitas Cpanel, fantastico Autoinstaller Wordpress & Joomla.
http://www.webiihost.com

JASA PEMBUATAN WEBSITE MURAH CEPAT & BERKUALITAS
Mau buat website Toko Online/ Perusahaan/ Sekolah/ Pemerintah? website bisnis UKM, dll dengan harga terjangkau dan cepat? Gratis domain Hosting, klik aja Cekasweb.com aja yuk!
http://www.Cekasweb.com

GAMIS SYAR'IE OKI JERSEY KOREA MURAH - BEKASI
Mau belanja baju busana muslim, Gamis syar'ie OKI Murah, kerudung, manset legging murah. Pengiriman Cepat via JNE, dapatkan diskon dan Free ongkir ke Jabodetabek.
http://ummu.biz
Ads by Potter.web.id

Dhean Minor - Katineung

23.3.09 8:32 PM Ku Neng Lilis Mayasari
Girimis nu jadi saksi
lalakon urang duaan
Waktu urang babarengan
Ngalepas kasono ati
ngaleupas katineung asih

Kiwari tinggal waasna
Mun nyawang mangsa katukang
Meungkeut janggji rek ngajadi
hanjakal henteu ngajadi
Jodomah kagungan gusti.

Chorus:
Saliwat anjeun asa nembongan
Ngalangkang mawa kamelang
kabayang anjeun imut ngaheureuyan
Nganhanjakal saukur kalangkang

Najan ayeuna urang geus paanggang
Najan janji pasini teu ngajadi
Tapak tilas lalampahan
Urang duaan masih narembongan

6 Response to "Dhean Minor - Katineung"

  1. jamhur Says:

    wilujeng wanoh....

    saupami gaduh lagu katineung (format Mp3/ VCD tiasa panginten simabdi nyuhunkeun....hatus nuhun

  2. situs.kank emma Says:

    kange neng liezmaya anu geli,salm baktos sim abdi emma di subang.abdi gaduh lagu nu kaserat ku liez,mung abdi teu ngartos cara ngaplodna ka blog liez.abdi hoyong janten sahabat blog lies,hatur nuhun

  3. LieZMaya Says:

    Hatur nuhun kang Emma...salam pangwanoh.
    Upload na mah kana 4shared w kang, share linkna didieu pan tiasa...da pami di blog mah teu tiasa ngupload tembang.

  4. situs.kank emma Says:

    asalamualaikum teh liez,,,,punteun teh liez lagu teh tos di uplod ka 4sharedteh,,mung abdi tetep teu tiasa ngasharna..maklu abdi teu pham kana blog,pilari we di pencarian google,aya da tpi snes di 4share.abdige kenging didinya.eh teh liez ameng ath ka blog abi,njan awut2tange blogna dimaklum we nya....

  5. Erwin Setiawan Says:

    Asa jadi inget ka popotongan babaturan sakuliahan tahun 1999, maneh na balik ka kampung na di Bangka..... hampura Feby Aa teu bisa ngawujudkeun nu di pikahayang ku anjeun, cing sehat salawasna, Aa nyaah salawsna ka Feby...

  6. Erwin Setiawan Says:

    This comment has been removed by the author.

Tutumbuan

Milari Dadali Manting